Médiaajánlat

Megjelenési lehetőségek a betontelep.hu oldalon


Aloldalas megjelenés

Lehetőséget adunk teljes oldalon, úgynevezett aloldalon történő internetes hirdetésre, bemutatkozásra, szöveggel, képpel, interaktív útvonaltervezővel. (Elkészítjük Önnek a térképet!)

Az 1 évre kötött hirdetés év közben bármikor módosítható, frissíthető. Az esetleges akciókat rendszeresen feltöltjük, teljesen díjmentesen. Az önök tevékenységének megfelelő megyében elhelyezett hirdetési oldal ára bruttó 2500 Ft/hó (évente bruttó 30.000 Ft) , éves díjfizetéssel. Díjmentesen biztosítunk 1db betontelep.hu végződésű email címet. (pl:
kovacsbeton@betontelep.hu)


Saját honlap

Az Internet terjedésével párhuzamosan egyre nő azon felhasználók száma, akik az információkat az internetről szerzik be. Számos statisztika és felmérés is bizonyítja, hogy aktív internetes jelenlét nélkül az építőipari cégek sem képesek olyan sikereket elérni, mintha kihasználnák a világháló nyújtotta előnyöket.

Azért, hogy ezen előnyöket Ön is élvezhesse, elkészítjük vállalkozása honlapját és azt saját szerverünkön megjelenítjük az xy.betonelep.hu címen (az xy az Ön által választott név, pl.
www.kovacsbeton.betontelep.hu).
Természetesen a weboldalhoz is biztosítunk 1 db betontelep.hu végződésű email címet.
A weboldal elkészítésének, karbantartásának, frissítésének és a tárhely bérlésének ára havi 4000.- Ft (1 évre bruttó 48.000 Ft) éves díjfizetéssel. Gyakorlatilag ez mindent fedez így Önnek semmilyen egyéb költsége nincs weboldalával!
Ezen felül megjelenik cégének alapadatai a megyei felsorolásnál és egy kattintással átugorhatnak az érdeklődők az Ön oldalára.

Ezzel a döntéssel előnyhöz juthat, hiszen a vásárlók nagyrésze mostmár az interneten keresi, amire szüksége van. Sőt! Gépjárművein, szórólapjain és egyéb hirdetéseiben is feltüntetheti weboldalát így szerezve értékes vevőket.


Mi a teendő, ha saját honlapot szeretne?

1. Kiválaszt egy Önnek megfelelő mintát az alábbi tesztoldalak közül. Jelenleg 12db minta közül választhat, de választékunk folyamatosan bővül. (a Fejléc módosítható egy Ön által küldött képre is! Amennyiben időközben másik sablont szeretne, abban az esetben 2 havonta 1x díjmentesen módosíthatja!)

Minta 1 Minta 2 Minta 3 Minta 4
Minta 5 Minta 6 Minta 7 Minta 8
Minta 9 Minta 10 Minta 11 Minta 12


2.
A honlap azonos grafikájú, azonos elrendezésű oldalakból fog állni, de az oldalak tartalma, a szövegek, képek természetesen különbözni fognak.
Gondolja át, hogy milyen adatokat szeretne megjelentetni és ez alapján döntse el, hogy a honlap hány darab és milyen című oldalból álljon.

A fenti mintákban (pl. minta 1) az általunk javasolt oldalak:
Kezdőlap Bemutatkozás Termékeink Referenciáink Árlista Galéria Kapcsolat. Természetesen bármelyik menüpont elhagyható illetve további menüponttal egészíthető ki.

3. A részletek meghatározása után a honlapra vonatkozó, minél pontosabban megfogalmazott elképzeléseit küldje el az info@betontelep.hu címre, és néhány napon belül értesítjük, ha elkészült az oldal. Szöveges elképzeléseinek megfogalmazásában is segítségére lehetünk.

Amit feltétlen tartalmazzon az e-mailje:
A minta száma és az esetleges (minimális) módosítások leírása, pl. színek, logó.
A menüpontok nevei és a különböző menüpontokhoz tartozó oldalak tartalma (szöveg és képek).
Amennyiben e-mail címet is kér, ezt kérjük, jelezze és adja meg a pontos formátumát (mi szerepeljen a @betontelep.hu előtt.)

(Természetesen lehetőség van teljesen egyéni honlapok vagy akár portálrendszer kialakítására is előzetes megbeszélés alapján kalkulált árakkal. Kérjen ajánlatot!)

Aloldalas megjelenés

Mi a megrendelés menete?
Gondolja át és írja le, hogy mit akar megjelentetni az adatbázisban és gyűjtsön össze néhány jól sikerült, kedvcsináló képet, ami kiválóan illusztrálja mondanivalóját.
Mindezt küldje el e-mailben az info@betontelep.hu címre.
2 munkanapon belül az adatokat feltöltjük a szerverre és az mindenki számára elérhető lesz.

Az aloldal tartalma:
Tetszőleges mennyiségű és tartalmú bemutatkozó szöveg.
Maximum 100 db fénykép (esztétikusan elrendezve néhány az aloldalra kerül, a többi a galériába, mely közvetlenül elérhető lesz az aloldalról.)
A tartalmi és képi frissítést a beküldött anyagok alapján a portál üzemeltetője végzi ingyenesen (maximum havonta 2x).

Megrendelés, illetve további információ kérés esetén kérjük írjon az info@betontelep.hu e-mail címre, vagy telefonáljon a 06 30-536-7333-as mobil számra. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. Amennyiben megrendelését online szeretné leadni, használja a lenti kapcsolatfelvételi Űrlapot, adja meg telefonszámát, email címét és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.